servicii

Creare site web

Oferim solutii performante si personalizate pentru afacerea ta prin serviciul de creare site web.

Creare Site Web de Prezentare

Cu peste 7 ani de experiență și peste zeci de proiecte de succes, suntem mândri să oferim servicii premium de creare site de prezentare profesional. Utilizăm cele mai noi tehnologii din domeniu, precum HTML5, CSS3, JavaScript si PHP, pentru a asigura că site-ul tău se ridică la cele mai înalte standarde prin serviciul de creare site web.

Cei 4 piloni in procesul nostru de creare site web

Site web securizat

Pe langa aspectele vizuale, punem accent si pe securitatea site-ului web in procesul nostru de creare a site-ului de prezentare.

Webdesign modern

Focusul nostru este un webdesign modern care respecta in totalitate branding-ul entitatii, avand un user experience perfect pentru orice tip de utilizator.

Site web optimizat SEO

peste 90% din clienti aleg in procesul de dezvoltare si optimiarea SEO pentru un real succes in atragerea traficului din motoarele de cautare.

Rapid si responsive

Configurarile tehnice referitor la un website de prezentare rapid sunt vitale din toate punctele de vedere. Asiguram un produs final performant.

Shape-dots-arrow-right

Descopra procesul nostru de creare site web

Imagineaza-ti un site web care nu doar ca indeplineste toate asteptarile tale, dar le si depaseste. 😀

 

Am detaliat patru faze esentiale care transforma o idee intr-un produs digital remarcabil. Te invitam sa-ti indrepti atentia pentru a intelege fiecare detaliu.

Faza 1: Consultanta si Planificare

Incepem cu o discutie detaliata cu fiecare client pentru a intelege in profunzime viziunea și cerintele specifice ale site-ului. Scopul nostru este sa captam esenta afacerii tale și sa o transpunem intr-un site web unic si functionalitati personalizate.

Faza 2: Design si Dezvoltare

Procesul nostru de design incepe cu crearea de mock-up-uri si wireframe-uri, urmat de dezvoltarea designului final, care este nu doar estetic, dar și optimizat pentru o experienta de utilizator exceptionala. Crearea site-ului web implica scrierea codului și implementarea functionalitatilor, punand accent pe interactivitate, securitate si viteza.

Faza 3: Optimizare si Testare

Fiecare site web pe care il dezvoltam este optimizat pentru motoarele de cautare (SEO) si testat riguros pentru a asigura compatibilitatea pe toate dispozitivele și browserele. Eforturile noastre se concentreaza pe optimizarea vitezei de incarcare si pe asigurarea unei navigari intuitive.

Faza 4: Lansare si Suport

Dupa finalizarea testelor și aprobarea clientului, site-ul este pregatit pentru lansare. Oferim suport post-lansare pentru a asigura o tranzitie lina si asistenta continua pentru orice nevoie sau imbunatatire.

Garantia Calitatii

Toate site-urile noastre sunt dezvoltate cu o atentie deosebita pentru detalii legate de programarea web, viteza de incarcare rapida si conformitatea cu standardele SEO. Suntem orientati pentru a furniza solutii web personalizate care sa aduca valoare adaugata afacerii tale.

Portofoliu

Prin serviciul de creare site web de prezentare am creat nenumarate solutii robuste si moderne pentru diferite tipuri din o multitudine de domenii.

 

Domeniul de retail in crearea site-urilor a fost un punct de pornire, urmate de medicina, auto, entertainment, streaming si chiar stiri.

 

Descopera mai jos cateva din proiecte.

Recenziile clientilor

4.9
4.5/5
Recenzii clienti
Creare site web de prezentare
Transforma vizitatorii in clienti
Execelenta in crearea site-urilor web cu Digi Wise

Site-ul web trebuie sa fie usor de utilizat, securizat si rapid, exact ceea ce noi iti putem oferi. De la site web onepage, multi-page sau funnel de vanzari (landig page), iti putem concepe cele mai relevante pagini web prin serviciul de creare site web de prezentare.

Intrebari si raspunsuri frecvente pentru serviciul de creare site web de prezentare

Serviciul nostru de creare site web cuprinde tot de la design-ul web personalizat, dezvoltarea front-end și back-end, până la optimizare SEO și integrarea cu platforme sociale. Ne focusăm pe crearea unor site-uri web care nu doar arată bine, dar sunt și ușor de navigat, rapide și optimizate pentru conversii.

Procesul nostru de creare a unui site web de prezentare începe cu înțelegerea obiectivelor tale și a publicului țintă. Urmează apoi faza de design, dezvoltare, testare și lansare. Ne asigurăm că fiecare site este responsiv, rapid și optimizat pentru motoarele de căutare.

Un site web de prezentare este esențial pentru afacerea ta deoarece funcționează ca o carte de vizită digitală. Acesta îți crește vizibilitatea online, oferă credibilitate brandului și facilitează interacțiunea cu clienții potențiali.

În procesul de creare a site-ului web, implementăm practici SEO de bază, cum ar fi optimizarea meta tag-urilor, structura URL-urilor prietenoase pentru SEO, și crearea unui conținut relevant și de calitate. Acest lucru ajută la îmbunătățirea poziționării site-ului în rezultatele căutărilor.

Timpul necesar pentru crearea unui site web variază în funcție de complexitatea proiectului. Un site web de prezentare simplu poate fi gata în câteva săptămâni, în timp ce un site mai complex poate necesita câteva luni pentru finalizare.

Intra in contact

Ce se întâmplă mai departe?

1

Programăm apelul

2

Cunoaștere și research

3

Ofertare și colaborare

Completeaza mai jos si transmite solicitarea